Praktisk information

Tekniska frågor och monterbeställningar

Har du tekniska frågor gällande din monter, vill du göra en beställning eller behöver du hjälp med att producera en monter från grunden? För vår samarbetspartner Workman Event är ingen förfrågan för liten eller stor. Kontakta Projektledare marcus.sundstrom@workman.se om du har några frågor. Ett par månader innan mässan kommer vi att skicka ut ett Tekniskt informationsbrev, där hittar du allt du behöver veta om viktiga tider och monterbyggnation.

Er utställarprofil

Väck besökarnas intresse redan nu och gör det lättare för dem att hitta till er monter på mässan. Ladda upp er logotyp, företagsinformation och presentera produktnyheter/tjänster på Bostadsrättsmässans hemsida genom att logga in på www.bostadsrattsmassan.se/min-sida/. Har ni inte fått inloggningsuppgifter eller har problem med att logga in, kontakta isabel.diazsjoholm@easyfairs.com.

Marknadsför er med banners & mailsignaturer

Vi har tagit fram ett flertal banners och mailsignaturer i olika format som ni kan använda för att marknadsföra er medverkan på mässan. Om ni skulle vara intresserade av ett annat format eller önskar ni en anpassad banner med monternummer är ni välkomna att kontakta oss.

Expo Xtra

Vi erbjuder dig som utställare exklusiva sponsrings- och exponeringsmöjligheter både på och i samband med mässan. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att öka er närvaro och underlättar för besökaren att komma ihåg din monter, ditt företag och dina tjänster. Kontakta ronny.lundin@easyfairs.com för mer information om detta.