Är du intresserad av att sponsra Bostadsrättsmässan?
Kontakta oss så berättar vi mer!

MEDARRANGÖRER

Medarrangör samfälligheter

PARTNERS

”Bostadsrättsmässan är ett tillfälle för många givande samtal med kunder om fjärrvärmen och hur vi tillsammans är med och bidrar till att Stockholm räknas som en av världens mest hållbara huvudstäder. Att under dessa dagar få träffa styrelsemedlemmar och boende i bostadsrättföreningar är något vi på Fortum Värme värdesätter mycket. Det ger oss massor med energi och värdefulla insikter om hur vi kan hjälpa våra kunder i deras vardag på bästa sätt.”

 


Niclas Åkerlund
Marknadsdirektör, AB Fortum Värme samägt med Stockholms stad

”Att arbeta tillsammans med Easyfairs i samband med olika relevanta mässor och konferenser ger oss både inspiration, erfarenhet, kunskap samt positiv energi. BostadsrättsMässan fångar de mest aktuella och spännande frågorna som diskuteras i branschen genom sitt genomtänkta seminarieprogram. Bland utställarna hittar vi en bredd – allt från de stora marknadsledande leverantörerna till de mindre aktörerna. Mässorna är dessutom välbesökta – alla verkar glada och nöjda med vad man har erbjudits. Eventen känns genomarbetade och väl genomförda – professionella med en personlig touche där inget lämnats åt slumpen!”

Lazze Öst, Koordinator
Nya Rekord – Media och Produktion AB

”Easyfairs  Bostadsrättsmässa i Kista är för oss ett mycket bra forum som stärker vårt varumärke Brf Mappen än mer. Inte bara hos Brf styrelserna som använder vårt verktyg utan även hos utställarna som använder oss för att nå ut till denna målgrupp. Vår utveckling är starkt beroende av våra kunders åsikter oavsett om man sitter i en Brf som användare av Brf mappen eller om man är en annonsör i den. Bostadsrättsmässan i Kista är en mycket bra mötesplats för detta ändamål. Vi har framgångsrikt samarbetat med Easyfairs gällande fastighetsmässorna under flera år och är mycket glada över att få möjligheten att ta nästa steg och jobba med bostadsrättsmässorna.”

Daniel Hertzberg
Fastighetsmedia i Ljusdal AB

”Bostadsrättsmässan är en självklar mötesplats för www.hittabrf.se med möjlighet att träffa Bostadsrättsföreningar och leverantörer från hela Sverige”

 

Ann-Jeanette Nilsson
Kundansvarig, Hittabrf.se

”För oss är det självklart att vara partner. Bostadsrättsmässan är ett viktigt evenemang för landets bostadsrättsföreningar och branschfolk. Det ger oss en fantastisk möjlighet att träffa våra läsare och en möjlighet på utveckling och trender inom de områden som rör bostadsrätten”

Karin Rutström
Redaktör, Bo bättre

SPONSOR

Energirenovering, energieffektivisering och kvalitetssäkring på värmesystem och tappvattensystem

”Bauer Watertechnology sponsrar Bostadsrättsmässan eftersom mässan är ett starkt forum för hållbart boende. Bauer Watertechnology förlänger livslängden på VVS-installationer med miljövänlighet och optimal energiprestanda i fokus, därmed är vi med och skapar ett långsiktigt hållbart boende tillsammans med Sveriges engagerade bostadsrättsinnehavare”.


Lars Hansson
Country manager på Bauer Watertechnology AB