Läs årets mässtidning!

I samarbete med Crossmedia har årets mässtidning tagits fram och i år är den tjockare än någonsin! Den publiceras som en bilaga i DN söndagen 12/11, men om du inte har DN så kan du läsa den i digital version här.

Läs mässtidningen här

 

Vi välkomnar; Årets kommunikations- och ledarskapsexpert - Anna Almberg

Anna Almberg älskar intern kommunikation och vill att människor ska känna mer engagemang i sina liv. Hon föreläser idag i kommunikation, ledarskap och om hur vi människor är det viktigaste kapitalet ett företag och organisationer har. Under Bostadsrättsmässan berättar Anna om hur den interna kommunikationen med och mellan människorna avgör den externa framgången. Hur kan man tänka och agera för att nå mål och framgång både i privatlivet, i sitt arbete och om du sitter i styrelsen i bostadsrättsföreningen? Med fokus på kommunikation och ledarskap ger Anna verktyg, värdefulla nycklar och metoder som du kan använda i dina olika livsroller.

Anna har tidigare ansvarat för Systembolagets interna kommunikation och är idag kursansvarig på Berghs School of Communication.

Medarrangörer: HSB, Riksbyggen, SBC, Fortum Värme

 

Bostadsrättsmässan presenterar entreprenören och storstadsbon Per Holknekt

– mannen som förvandlar aska till eld och inspirerar till hur du kan göra detsamma. 

Per Holknekt har inte bara hunnit startat Odd Molly och 31 andra bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj på grund av missbruk. Livet i en storstad kan vara tuff och hård, men också alldeles underbar! Per har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Under Bostadsrättsmässan berättar han om sitt liv i storstaden och ger även en inblick hur han ser på dagens boendesituation. Per berättar även om stunder av sorg och lycka som fått honom övertygad om att livet är en resa där du själv bestämmer destination och hemort. Per ger dig värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst!

Se Per Holknekt på Kunskapsscenen under årets Bostadsrättsmässa.

 

Per hälsar välkommen till årets Bostadsrättsmässa!

Vi presenterar årets trendspanare Stefan Nilsson

Bostadsrättsmässan är stolta att presentera trendexperten Stefan Nilsson även kallad Trendstefan som en av våra föreläsare och inspiratörer. Stefan Nilsson är en av Sveriges mest mediala trendspanare och återkommer regelbundet i TV, radio och livsstils- och inredningsmagasin. Ständigt på resande fot spanar han efter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode och annat vi drömmer om, dessa tips delar han sedan med sig av på sin blogg. Han är en av de främsta på att kommunicera kommande trender och riktningar, därför har vi valt ut just honom att berätta om kommande trender generellt med fokus på 2018! Den 17 november gästar Stefan Bostadsrättsmässan på Kista. Till alla som är intresserade av kommande trender inom hem och inredning, missa ej hans framträdande på scenen Kreativa hörnan.

Tills hans medverkan kan ni följa honom på www.designbloggarna.se

Nu kan du hämta din biljett till Bostadsrättsmässan 2017!

Nu har vi öppnat upp för registrering till Bostadsrättsmässan Stockholm 17-18 november!

Du vet väl att vi har fri entré?

Hämta din biljett här

Lär dig mer om samfälligheter på samfällighetsscenen

I år öppnar vi även upp för samfälligheter, som för många förknippas med radhusområden och fristående grupphus. Dessa har ofta gemensamma behov på liknande sätt som en bostadsrättsförening. På samfällighetsscenen lär du dig allt som berör en samfällighet samt dess gemensamma områden.  Nu har vi släppt programmet!

Nu finns Bostadsrättsmässan även på Instagram!

Glöm inte att följa Bostadsrättsmässan på Instagram och ta del av kunskap, inspiration och de senaste nyheterna om mötesplatsen!

Nu släpper vi programmet till Kunskapsscenen!

På Kunskapsscenen får du som besökare ta del av ett gediget scenprogram som fördjupar dina kunskaper inom ämnen såsom digitalisering, förvaltning, juridik, energi och mycket mer. Lyssna på föreläsare från Riksbyggen, SBC och HSB samt årets konferencier Sofia Lilja, anlitad coach, föreläsare, utbildare och inspiratör men kanske mest känd som coach från TV4-succén Idol.

Vi presenterar årets konferencier Sofia Lilja

Sofia Lilja är en flitigt anlitad coach, föreläsare, utbildare och inspiratör. Förutom det har hon arbetat med allt från Sveriges artistelit till företag och chefer inom näringslivet. Kanske mest känd för den stora massan är hon från att under nio säsonger coachat blivande artister i TV4-succén Idol.

Sofia arbetar gärna med personer eller företag som vill satsa på personligt ledarskap, förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet eller stärka sitt personliga varumärke. Med sina breda kunskaper, sin långa erfarenhet av det retoriska/sceniska och med sin unika förmåga att inspirera människor ger Sofia vår framgångsrika mötesplats Bostadsrättsmässan en extra dimension och mervärde. Missa inte att se vår uppskattade konferencier stråla i sin fulla glans på Kunskapsscenen 17-18 november!

Sofia hälsar välkommen till årets Bostadsrättsmässa!

Vi välkomnar Villaägarnas Riksförbund som medarrangör

Nytt för i år är har vi även bjuder in boende i samfälligheter till Bostadsrättsmässan. Därför är vi är glada att presentera Villaägarnas Riksförbund som medarrangör inom samfälligheter på Bostadsrättsmässan Stockholm.

Det är ett bra initiativ att bjuda in samfällighetsföreningar till mässan i år. Det ska bli väldigt roligt att som medarrangör inom samfälligheter få möjlighet att bidra med kunskaper inom området, samt att träffa befintliga och potentiella avtalsföreningar för vårt serviceavtal. Vi ser fram emot en givande mässa både för oss och besökarna

– Sofia Hellsing, Chef Samfällighetsservice, Villaägarnas Riksförbund

Välkommen Fortum Värme, Bostadsrättsmässans nya Energipartner!

Vi har precis inlett ett samarbete med Fortum Värme, vår nya energipartner som skapar energin i framtidens städer. Fortum Värme skapar ett behagligt inomhusklimat till boende och verksamma i Stockholmsregionen. Det lokala energibolaget producerar resurseffektiv fjärrvärme, fjärrkyla och el och ägs till lika delar av Fortum och Stockholms stad. Tillsammans med kunder och stockholmare har Fortum Värme bidragit till att Stockholm räknas som en av världens mest hållbara huvudstäder.

”Bostadsrättsmässan är ett tillfälle för många givande samtal med kunder om fjärrvärmen och hur vi tillsammans är med och bidrar till att Stockholm räknas som en av världens mest hållbara huvudstäder. Att under dessa dagar få träffa styrelsemedlemmar och boende i bostadsrättföreningar är något vi på Fortum Värme värdesätter mycket. Det ger oss massor med energi och värdefulla insikter om hur vi kan hjälpa våra kunder i deras vardag på bästa sätt.”

– Niclas Åkerlund, Marknadsdirektör, Fortum Värme

Välkommen Fastighetsmedia - Bostadsrättsmässans nya Mediapartner!

Fastighetsmedia och BRF-mappen är det perfekta verktyget för att hitta det er bostadsrättsförening behöver. Av den anledningen välkomnar vi Fastighetsmedia som ny Mediapartner. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan stärka kundrelationerna ytterligare. Vi arbetar liksom de med produkter och tjänster från leverantörer som vi samlar på ett ställe för att underlätta i letandet efter rätt kompetens. Vi ser fram emot ett givande och lyckosamt samarbete med dem!

”Easyfairs  Bostadsrättsmässa i Kista är för oss ett mycket bra forum som stärker vårt varumärke Brf Mappen än mer. Inte bara hos Brf styrelserna som använder vårt verktyg utan även hos utställarna som använder oss för att nå ut till denna målgrupp. Vår utveckling är starkt beroende av våra kunders åsikter oavsett om man sitter i en Brf som användare av Brf mappen eller om man är en annonsör i den. Bostadsrättsmässan i Kista är en mycket bra mötesplats för detta ändamål. Vi har framgångsrikt samarbetat med Easyfairs gällande fastighetsmässorna under flera år och är mycket glada över att få möjligheten att ta nästa steg och jobba med bostadsrättsmässorna.” 

Daniel Hertzberg Fastighetsmedia i Ljusdal AB