Innovationstorget

Innovationstorget är en ny spännande satsning på årets mässa. Här visar vi upp ett antal utställare med nya innovativa produkter på marknaden.

Härifrån går du garanterat full med ny inspiration och idéer.

 

Boappa

Boappa är Sveriges mest populära app för boendekommunikation. Boappa sparar tid åt styrelsen, är uppskattad av medlemmarna och är gratis för alla! Läs mer om Boappa på www.boappa.se och besök dem på mässan i monter D:24e

 

BRF Energi KTH

BRF Energi KTH är en energiapp framtagen av KTH där bostadsrättsföreningar kan följa sin egen och andra föreningars energianvändning och följa upp åtgärder som görs för att minska energirelaterade kostnader och miljöpåverkan. Besök BRF Energi KTH i monter D:24a på mässan.

3D Interactive

3D Interactive grundades 2010 och är med över 70 genomförda AR projekt och ett 10-tal VR projekt idag en ledande aktör på marknaden inom AR/VR. Bland annat kan man använda AR som visualiseringsverktyg för nyproduktion av bostäder. Besök 3D Interactiv i monter D:22 på Innovationstorget.

 

AMKVO

AMKVO har säte i Uppsala och Gällivare och arbetar med helhetslösningar med hjälp av UAS / Drönare till både privat och företagskunder. Applikationer inkluderar fotografering, video produktioner, 360 bilder och video, inspektioner, värmekamera lösningar, ortofoton, kartläggning, 3D modeller, volymberäkningar, mätningar och projekt ledning. Besök  AMKVO i monter F:24 på Innovationstorget.