Hela branschen under samma tak!

Bostadsrättsmässan är Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar och samfälligheter – en kunskapsmässa för dig som sitter i en bostadsrättsstyrelse, är fastighetsförvaltare eller inköpare på ett fastighetsbolag. Mässan är väl etablerad och har arrangerats sedan år 2000. Här samlas leverantörer inom området under samma tak och både utställare och besökare får snabbt information och kunskap om det senaste i branschen.

Mässan genomförs årligen, växelvis i Sveriges tre största städer. Vartannat år i Stockholm och vartannat år i Göteborg och Malmö. I år har turen kommit till Stockholm den 17-18 november.

Spara pengar

På Bostadsrättsmässan får du som besökare hjälp med att genom olika smarta åtgärder sänka föreningens och den enskilda bostadens kostnader. Våra experter ger dig också handfasta tips och råd kring vilka insatser som ger ett högre värde på föreningens fastighet och vad man bör tänka på när det gäller underhållsplaner.

Nätverka

Under två effektiva dagar får du möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra bostadsrättsföreningar, bostadsrättshavare och samfälligheter. Har din styrelse planerat att investera i nya produkter eller tjänster men vet inte vart ni ska börja leta? Hos får du chans att träffa runt 200 leverantörer – under samma tak!

Samla kunskap

Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter på mässan. Ta del av flera seminarier och ställ dina frågor till HSB, SBC och Riksbyggens experter. Är du ny i styrelsen och behöver lära dig mer om ditt uppdrag eller är styrelsen i behov av hjälp? Boka tid med våra privata rådgivare eller medverka i vår kurs Ny i styrelsen – helt kostnadsfritt!

Ulrika Horn

”Bostadsrättsmässan är ett ypperligt tillfälle att få träffa representanter både från bostadsrättsföreningars styrelse, de boende, kollegor och leverantörer. Som medarrangör är det ett privilegium att få vara med och arrangera den främsta mötesplatsen i branschen. Att under två dagar bli inspirerad, få bidra med kunskap och bygga kundrelationer är otroligt givande.”

– Ulrika Horn, Marknadsansvarig på SBC

Ida Alm Pellbäck

”Bostadsrättsmässan är ett forum där vi som utställare får ett unikt tillfälle att träffa både befintliga och nya kunder och medlemmar. För oss på HSB Stockholm är det viktigt att vara medarrangör både för att skapa en bra mässa för våra bostadsrättsföreningar men också bidra till att alla besökare får värdefull och aktuell kunskap i sitt styrelsearbete eller som boende.”

– Ida Alm Pellbäck, Marknadschef på HSB Stockholm

Helena Elfwing

”Bostadsrättsmässan är en unik möjlighet för oss på Riksbyggen att både träffa många representanter från bostadsrättsföreningar och våra kollegor i branschen under två fullspäckade och händelserika dagar. Det är både lärorikt, inspirerande och bra för kundrelationerna”.

– Helena Elfwing, Marknadsansvarig på Riksbyggen

NÅGRA AV VÅRA MEDARRANGÖRER, SPONSORER & PARTNERS