Diehl Metering AB

Diehl Metering AB

Monternummer: E:10

Diehl Mätning erbjuder fullt utvecklade lösningar inom Smart Metering. Med mycket noggrann mätningsteknik, intelligenta system för automatisk mätaravläsning, Smart Metering och energitjänster, förbereder vi vatten och energileverantörer för framtiden – och demonstrerar nya sätt att tillföra värde.

Som partner till energi- och vattenleverantörer gör vi processerna enklare och effektivare. Med kostnadseffektiva lösningar – från mätning till fakturering och tjänster.

Tack vare ett nära samarbete med våra kunder över hela världen, har vi bra kunskaper om vilka behov som finns på marknaden. Vår självbild återspeglas i det oberoende, högt motiverande arbete våra medarbetare utför – och med hög prestanda och framtidsorienterade lösningar som vi skräddarsyr exakt efter de behov som våra kunder har.

Vi har utvecklat och tillverkat vattenmätare sedan företaget grundades för över 150 år sedan. Idag erbjuder Diehl Metering ett omfattande sortiment av mätare och system, vilka ger kommuner, energibolag, fastighetsbolag och föreningar en möjlighet att ha kontroll.